Producten

U kunt bij mij natuurlijk ook terecht voor al uw haarverzorgingsvragen. De producten die ik gebruik heb ik met zorg geselecteerd. Ik werk graag met het merk Goldwell omdat het een product is dat voor ieder haartype geschikt is en het mooie duurzame resultaten oplevert.

Voor het modelleren en de finish van het haar kan ik de Golwell lijn (haarlak en mouse) van harte aanbevelen. Mijn ervaring is dat het haar veel langer in model blijft zitten, bijvoorbeeld met een mooi opgestoken kapsel dan met een ander merk.

Mijn favoriet of het gebied van verven is de Goldwell Topchic Lijn. Deze kleureffecten zorgen voor natuurlijke maar intensieve kleurcontrasten in het haar.

Sinds 2016 gebruik ik Argan de luxe shampoo en serum. Argan wordt gewonnen uit de noten van de Argan vruchten die aan de Arganbomen in Marokko groeien. De shampoo herstelt, hydrateert en maakt het haar zacht en glanzend. Het hair and body serum voedt het haar en is geschikt voor alle haartypes. Ideaal voor haartypes die chemisch behandeld zijn en voor droog en pluizig haar. U kunt mij mij het serum aanschaffen voor 2,50 (10ml) en 14,95 (100ml).