Even voorstellen

Mijn naam is Carolien en ik ben geboren en getogen in Barneveld. Inmiddels zit ik al ruim 25 jaar in het kappersvak. Na de modevakschool ben ik de kappersopleiding gaan doen waarna ik de eerste jaren ervaring heb opgedaan in diverse kapsalons. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan dus heb ik in 2009 de stap gezet om mijn eigen salon te beginnen. Ik kom uit een echt ondernemersgezin en weet hoe het is om zelf je tijden in te delen en je eigen beleid te bepalen. Ik vind een leuke band opbouwen met klanten erg belangrijk. Door deze goede contacten is mijn salon in zeer korte tijd succesvol geworden. Het is soms jammer dat ik niet altijd plek heb om mensen direct te helpen. Ik raad dan ook aan om van te voren een afspraak te maken.

Naast het werken in de salon volg ik ook cursussen. Ik houd nieuwe trends in de gaten en wil altijd de nieuwste technieken leren. Dat houdt het afwisselend en dan heb je je klanten ook wat te bieden.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten in mijn salon. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken om nader kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Kapsalon Carolien-13_LR